Skip to content
Mac-1

GØR FORRETNINGEN BÆREDYGTIG
- ET SKRIDT AD GANGEN

Den digitale rådgiver, der igennem AI og data enkelt og effektivt tager jer igennem grøn omstilling med 1:1 anbefalinger og forankring. Styrk konkurrenceevnen i dag med morgendagens energirådgiver.

ALT INFORMATION SAMLET Vi har samlet viden fra Danmarks førende energieksperter, cases og erfaringer fra virksomheder, og tilføjet en masse værktøjer. Alt sammen samlet ét sted, lettilgængeligt.  
FORLØB INDIVIDUALISERET TIL JER Løsningen er sat op som et effektivt forløb, så det passer jer. I arbejder derfor med lidt information adgangen, så alle tiltag kan blive implementeret og forankret korrekt i organisationen.  
PÅMINDELSE VED NÆSTE SKRIDT Få altid information lige  i indboksen. Så ved I hvornår det er tid til næste skridt, hvornår I skal begynde at implementere tiltag, og meget, meget mere. Alt lige ved hånden, altid.  

FORLØBET I TAL

7-12 MÅNEDERS FORLØB
9 TEMAER
100% INDIVIDUALISERET
300+ ANBEFALINGER, CASES & VÆRKTØJER
10-30% ESTIMERET ENERGIBESPARELSE
DIGITAL RÅDGIVER

LØSNINGEN

Complete7 er et 12 måneders digitalt forløb, der er udviklet til at finde de lavthængende frugter, som I kan høste ved den grønne omstilling.

Det sker igennem en proces, hvor vi sammen lægger en strategi og plan, baseret på vores komplekse motor og data, samt information om jeres virksomhed. Derefter får I specificeret anbefalinger, viden, cases, beregnere m.v., som tager udgangspunkt i netop jeres virksomhed. Forløbet er dermed 100% personificeret og individualiseret. 

Vi tager jer i hånden igennem hele processen, hvor I hvert kvartal får kvartalsrapport, samt en årsrapport til sidst i forløbet. Dermed sikres I en rejse imod grøn omstilling, de er effektiv, billig og lige til.

TEMAERNE

VI HAR TEMAERNE
I HAR KONTROLLEN

I bestemmer rækkefølgen på de ni temaer. På den måde kan forløbet tilrettelægges 100% som I ønsker, så I kan start der hvor det giver mest mening. Vi kommer med anbefaling, I bestemmer helt selv i sidste ende. 

ELEKTRICITET  
VENTILATION  
PROCES & PRODUKTION  
VAND & VARME  
MEDARBEJDERADFÆRD  
INDKØB  
OMDØMME  
REGNSKAB  
TILSKUD  
Ikon anbefaling
DATA & VIDENSCENTRAL

Løsningen baserer sig på en kompleks database med viden om energioptimering i små- og mellemstore virksomheder. I får dermed adgang til:

tjek gul Viden fra Danmarks førende energirådgivere
tjek gul Viden skabt af datapunkter fra +1.000 virksomheder
tjek gul Viden, cases, beregnere m.v. baseret på +1.000 timers research
tjek gul Guider til muligheder for tilskud og energioptimerende projekter

 

AI
 
AI & ANALYSE

Løsningen anvender Artificial Intelligence (AI) til at skabe det helt optimale forløb for jer. Dermed sorteres der i samtlige datapunkter og alt viden i databasen, således I udelukkende får den information, der relevant for netop jeres nuværende situation.

Så kan I blive hjulpet videre, nemt og effektivt.

 

Documentation

DOKUMENTATION & BEVISFØRELSE

Igennem jeres arbejde med energioptimering med Complete7, får I mulighed for at skabe konkret bevisførelse på jeres arbejde med grøn omstilling.

Dette bliver endnu mere tydeligt, hvis I tilmed ønsker at arbejde med Complete7’s nyudviklede ISO 50005-forløb, hvor I får implementeret energiledelse i organisationen. ISO-standarden giver mulighed for yderligere dokumentation, der kan vises til leverandører, kunder og andre interessenter.

PROCESSEN &
TANKERNE BAG

KONSTANT FOKUS PÅ KERNEFORRETNINGEN
Vores intelligente, digitale rådgiver hjælper jer med, at få identificeret og høstet de lavthængende frugter til energioptimering. Den gør det let, simpelt og kosteffektivt at arbejde grønt for små- og mellemstore virksomheder - og sørger for, at I kan holde fokus på kerneforretningen.

Den digitale rådgiver er bygget op som et forløb, hvor processen tager udgangspunkt i jeres situation. Det betyder, at alt information kommer i den rækkefølge, der er bedst for jer.

Samtidigt vil der være konstante opfølgninger, så I hele tiden kan følge fremgangen, samt identificere forbedringspotentialer.

I får informationen på rette tid og sted, så I altid har overblik og overskud til, at få alle anbefalinger implementeret i virksomheden og organisationen.

 

HVORDAN DET VIRKER

SKRIV DIG OP OG SE LØSNINGEN

Ønsker du at høre mere eller se løsningen,  kan du skrive dig op her. Det er ganske uforpligtende.