OPLEV FORDELENE

GEVINSTERNE VED COMPLETE7

Få muligheden for at opleve alle fordelene ved den grønne omstilling

 

10-30%

FÅ STØRRE ENERGI-
BESPARELSE MED
MINDRE INDSATS

Med Complete7-forløbet har vores eksperter estimeret, at man opnår mellem 10-30% reduktion i energiforbruget.

Det betyder helt konkret, at man som lille- eller mellemstor virksomhed har råd til at gå i gang med den grønne omstilling, og samtidigt oplever en hurtig tilbagebetalingstid. Forløbet kan ikke blot give din virksomhed 10-30% i energireduktion og få jer i gang med den grønne omstilling, men I bliver ligeledes klædt på til at komme videre efter det første år, og vil desuden opleve den dobbelte effekt igennem indirekte besparelser.

EKSTRA BESPARELSE

DOBBELT OP MED
NON-ENERGY BENEFITS

Foruden de direkte besparelser, har din virksomhed mulighed for at fordoble energireduktionen igennem indirekte besparelser, også kaldt 'non-energy benefits' (NEBs). Disse kan ikke umiddelbart aflæses direkte ud fra energiforbruget, men er i stedet fordele, der forgrener sig flere steder i organisationen.

Eksempel herpå er medarbejder- og kundeloyaliteten, som bliver styrket ved en grønnere og mere attraktiv virksomhed, der yderligere tiltrækker stærkere profiler og kompetencer. Herudover er en stigning i virksomhedens værdi fra grønnere lokaler, bedre omdømme og ikke mindst styrket konkurrenceevne. Ved den grønne omstilling bliver konkurrenceevnen nemlig hjulpet af en mere rentabel virksomhed, som desuden kan imødekomme nuværende og fremtidige krav fra værdikæden via en stærkere bæredygtighedsprofil.

 

DEMO

SE PRODUKTET

Vil du se og hør mere om produktet? Så kan du booke en demo lige her,
og vores kompetente eksperter vil tage dig igennem forløbet