ER DIN VIRKSOMHED KLAR TIL AT SØGE TILSKUD?

27. august åbner Energistyrrelsen igen for ansøgninger om tilskud til energisparende projekter – og der er afsat hele 450 mio. kr. Der er derfor gode grunde til at bruge sommeren på grøn omstilling, hvis din virksomhed er inden for produktion, handel eller service. I kan allerede nu klaregøre ansøgningsprocessen og få del i Energistyrelsens Erhvervspulje, som skal hjælpe klimavenlige projekter og grøn vækst på vej.

FLERE GEVINSTER VED ENERGIOPTIMERING


Bæredygtighed er et nyt vilkår for vækst, og danske virksomheder har ikke bare et medansvar for at nedbringe CO2-udledningen – de har også et stort potentiale for at øge konkurrenceevnen, sænke omkostningerne og styrke omdømmet ved at stille om til et grønnere energiforbrug.  

– Grøn forretningsstrategi
– Besparelser
– Konkurrenceevne
– Omdømme
– Kundetilfredshed
– Arbejdsmiljø
– Mindre CO2

FÅ DÆKKET OP TIL 50% AF OMKOSTNINGERNE

Vejen til de grønne gevinster går gennem konkrete projekter, som ikke behøver at være svære at komme i gang med. Og med de nye tilskudsmuligheder er I sikret en kortere tilbagebetalingstid. I kan for eksempel få tilskud til at:

– Udskifte kedel med varmepumpe
– Udskifte belysning med LED
– Etablere varmegenvinding
– Energioptimere procesanlæg

Tilskudsordningen dækker ikke it- og serverudstyr/serverrum, adfærdsændring og sammenlægning, nedlægning eller flytning af produktion.

FÅ MERE AT VIDE OM TILSKUD – OG HJÆLP TIL AT ANSØGE

I løbet af 2021 skal Energistyrelsen fordele over en halv milliard kr. til virksomheder, som vil spare på energien. Så det er en god investering at sætte sig ind i reglerne, uanset om I er klar til at begynde året med grøn omstilling eller vil vente lidt. 

image-png-2

Complete7 er sat i verden for at hjælpe mellemstore virksomheder med at komme i gang med bæredygtighed uden at investere stort i ekstern rådgivning og konsulenthjælp. Vi er også klar til at fortælle dig mere om, hvordan din virksomhed kan få glæde af Erhvervspuljen.

Tilmeld dig mail fra Complete7 og bliv klogere på Erhvervspuljen

Ved at deltage siger du ja til, at Complete7 må kontakte dig pr. mail og telefon med information og nyt om tillskud fra Erhvervspuljen samt om, hvordan virksomheden kan skrue op ned for energiforbruget og op for bæredygtigheden uden store investeringer.