KONFERENCE

GRØN VÆKST MED DANSK ERHVERV

26. november, kl. 09:00-13:00

GØR GRØN OMSTILLING TIL EN DEL AF FREMTIDEN

I perioden november til januar afholder Dansk Erhverv og Complete7 sammen konference og en række webinarer med titlen 'Grøn Vækst med Dansk Erhverv'.

Konferencen og webinar tager udgangspunkt i små- og mellemstore virksomheder, og den enkeltes situation med henblik på energioptimering, den grønne omstilling i værdikæden og meget, meget mere.

OM KOMMENDE KONFERENCE

Konferencen finder sted d. 26 november 2021 hos Dansk Erhverv på Børsen i Slotsholmsgade, København K, og er gratis for medlemmere af Dansk Erhverv. Til konferencen vil programmet se ud som til venstre, med forbehold for ændringer. 

Der er tilmeldingsfrist d. 24. november, og afmeldingsfrist samme dag.  

Du kan tilmelde dig og læse mere om konferencen og vilkårene på knappen herunder, eller se alternative datoer for webinarer i det nedenstående. 

06. december 2021 - WEBINAR

GØR GRØN OMSTILLING TIL
EN DEL AF FREMTIDEN

Webinaret tager udgangspunkt i samme program, som konferencen, og henvender sig dermed til dem, der ikke havde mulighed for at deltage på den fysiske konference. Dermed vil webinaret omhandle SMV'ernes situation i henhold til grøn omstilling, krav fra omverdenen, vejen til strategi og plan, med videre. 

Du kan læse mere om webinaret samt tilmelde dig her.

Læs mere og tilmeld webinar
15. DECEMBER 2021 - WEBINAR

OPTIMERING AF GRØN OMSTILLING I VÆRDIKÆDEN

I dette webinar, der løber af stablen d. 15. december 2021 kl. 09:00, vil du få et større indblik i hvilke krav, der kan forventes fra værdikæden, og hvilke krav man kan stille videre til omverden, for at få den bedst mulige konkurrenceposition og styrke sin konkurrenceevne.

Som et led i 'Grøn Vækst med Dansk Erhverv' bliver du altså her klogere på, hvordan I som SMV skal imødekomme krav, og hvorfor det kan være en fordel at agere proaktivt i denne sammenhæng.

Læs mere om webinaret samt tilmeld dig her. 

Læs mere og tilmeld webinar
13. januar 2022 - WEBINAR

ENERGIOPTIMERING I
DEN GRØNNE OMSTILLING 

Langt de fleste virksomheder kan med ’no-’ og/eller ’low cost’-tiltag spare 10-30 procent på energien. Webinaret, der finder sted d. 13 januar 2022, er det tredje i rækken under forløbet 'Grøn Vækst med Dansk Erhverv.

Du kan læse mere om webinaret samt tilmelde dig her.

Læs mere og tilmeld webinar
20. JANUAR 2022 - WEBINAR

KAN JEG FÅ TILSKUD TIL
GRØN OMSTILLING?

Som det sidste led i 'Grøn Vækst med Dansk Erhverv', kan du her få indblik i, hvilke tilskud du kan søge, og hvad det kræver. Energistyrelsen kommer bl.a. og fortæller om erhvervspuljen som dækker over 3,4 mia. kr., der uddeles til grøn omstilling over de næste 9 år.

Du kan læse mere om webinaret, der afholdes d. 20. januar 2022, samt tilmelde dig her.

Læs mere og tilmeld webinar