KONCEPT

VORES LØSNING

Complete7 er et 12 måneders digitalt forløb, der er udviklet til at finde de lavthængende frugter, som I kan høste ved den grønne omstilling.

Det sker igennem en proces, hvor vi sammen lægger en strategi og plan, baseret på vores komplekse motor og data, samt information om jeres virksomhed. Derefter får I specificeret anbefalinger, viden, cases, beregnere m.v., som tager udgangspunkt i netop jeres virksomhed. Forløbet er dermed 100% personificeret og individualiseret. 

Vi tager jer i hånden igennem hele processen, hvor I hvert kvartal får kvartalsrapport, samt en årsrapport til sidst i forløbet. Dermed sikres I en rejse imod grøn omstilling, de er effektiv, billig og lige til.

MAIL

FÅ ALT VIDEN
DIREKTE I INDBOKSEN

Under forløbet får du løbende viden til den grønne omstilling
- direkte i din indbakke. Anbefalinger, cases, beregnere osv. tager udgangspunkt i jeres nuværende situation, så I kun får relevant viden det rette sted, på rette tid.

Du ved derfor præcis hvornår det er tid til, at din virksomhed skal tage det næste skridt mod den grønne omstilling.

KONTROLCENTER

ALT INFORMATION
SAMLET ET STED

Hav al information lige ved hånden til enhver tid, når du er logget ind på kontrolcenteret. Her finder du oplåste dokumenter, overblik over plan og indsatsområder, tidligere og nuværende arbejdsområder, samt meget mere. 

Kontrolcenteret giver dermed dig og din virksomhed det overblik, der skal til for at komme effektivt igennem grøn omstilling.

KVARTALS- & ÅRSRAPPORT

OPFØLGNING PÅ
JERES UDVIKLING

For hvert kvartal og til sidst i forløbet, får I udviklet en kvartals- og årsrapport. Disse indeholder data og bedømmelse på jeres udvikling, samt sammenligning mellem jer og relevante virksomheder. 

På den måde bliver I holdt i hånden igennem hele forløbet, hvor I løbende kan overblik over udviklingen.

FÅ 10-30% ENERGIREDUKTION
- OG FÅ DOBBELT EFFEKT IGENNEM NEB'S

Se hvilke gevinster, der for din virksomhed kan være ved Complete7-forløbet