COMPLETE7 METODEN

Til mellemstore virksomheder, der vil have
vækst og bæredygtighed

HVAD ER COMPLETE7 METODEN

DEN KORTE VEJ TIL EN GRØNNERE FORRETNING

Complete7 er gennemprøvet metode til mellemstore virksomheder, som gerne vil i gang med bæredygtighed uden at investere stort i ekstern rådgivning og konsulenthjælp. Metoden er baseret på digital selvevaluering og best practice inden for energioptimering og hjælper virksomheden godt på vej mod en bæredygtig forretning og grøn omstilling på en række konkrete områder. Disse er eksempelvis el, varme, vand & ventilation, men også områder som adfærd, indkøb og certificeringer. Den er udviklet med udgangpunkt i mange års erfaring indenfor energirådgivning og strategiudvikling, og har til formål at give virksomhederne de bedst mulige forudsætninger for at nå i mål med en grøn transition uden at gå på kompromis med økonomi. 

HVORDAN FOREGÅR COMPLETE7 METODEN

KOM GODT I GANG MED COMPLETE7

I et forløb på 12 måneder får virksomheden med Complete7 sat arbejdet med bæredygtighed i system. Med metoden får virksomheden lagt en strategisk plan for energioptimering, får boostet sine kompetencer inden for bæredygtighed og modtager inspiration og konkret hjælp til at realisere målsætningerne. I denne video introducerer Jan Køhler, stifter af Complete7, dig til metodens 7 trin. 

EN EFFEKTIV OG
BILLIG START PÅ
BÆREDYGTIGHED

Complete7 hjælper mellemstore virksomheder i gang med energioptimeringen med en unik, digitalt baseret metode, som identificerer konkrete projekter og guider til viden og værktøjer. Vi ønsker at give de mellemstore virksomheder samme muligheder for at bidrage til klimaindsatsen og FNs verdensmål som de store. Især verdensmål nummer 7 – derfor hedder vi Complete7.

– Udviklet på baggrund af mange års erfaringer og best practice
– Leverer hjælp til bæredygtighedsstrategi og intern forankring
– Giver overblik over oplagte indsatsområder for    energioptimering
– Samler viden, værktøjer til beregning af besparelsespotentialet og inspiration
– Guider til muligheder for tilskud til energioptimerende projekter
– Gør det let at høste gevinsten af de mest oplagte energiforbedringer

Kun 19.500 kr. (ekskl. moms) for 12 måneder
Find din virksomhedstype og vind en cykel

HVOR GRØN ER DIN VIRKSOMHED?

En grøn bæredygtighedsprofil er afgørende både for kloden og for konkurrenceevnen. Du kan nu teste hvilken virksomhedstype din virksomhed er, når det kommer til den grønne omstilling. Desuden har du muligheden for at vinde en cykel til din virksomhed, hvis du svarer rigtigt på et spørgsmål. Tag testen her, og vær med i konkurrencen om en cykel og find desuden din grønne virksomhedstype.