Webinar

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED
DEN GRØNNE OMSTILLING

19. August, kl. 09:00-11:00

TILMELD

WEBINAR OM GRØN OMSTILLING

Deltag på dette webinar, og få et gratis udkast til din grønne omstilling. På webinaret bliver du introduceret til den korteste vej til grøn omstilling, og får at vide hvordan din virksomhed skal komme i gang.
Tilmeld dig lige her.

OM WEBINARET

webinaret bliver du introduceret til den korteste vej til grøn omstilling, og får at vide hvordan du skal komme i gang. Webinaret henvender sig primært til mellemstore virksomheder (20 til 250 ansatte), men er også interessant for mindre virksomheder, som interesserer sig ekstra for den grønne omstilling og store virksomheder, der ønsker at holde sig informeret, herunder om hvordan deres mellemstore leverandører tænker grøn omstilling.

Webinaret varer ca. 2 timer, og bliver afholdt d. 19 august, kl. 09:00-11:00

PROGRAM

  1. Velkomst
  2. Introduktion til Grøn omstilling, og hvordan jeres virksomhed bliver mere grøn samtidigt med at det ikke går udover bundlinjen
  3. Strategiudvikling, hvor du får udkast til din egen strategi for Grøn omstilling
  4. Sådan skal du operationalisere din strategi for grøn omstilling
  5. Diskussion af din strategi med andre deltagere på webinaret
  6. Demonstration af Complete7 metoden
  7. Afrunding og opsummering

Passer d. 19. august, kl. 09:00-11:00 ikke?


Vi har naturligvis flere webinarer, du kan deltage i. Se de kommende webinare nedenunder, og tilmeld den, der passer dig, allerede nu.

19. August 2021

TILMELD WEBINAR

Deltag på dette webinar, og få et gratis udkast til din grønne omstilling. På webinaret bliver du introduceret til den korteste vej til grøn omstilling, og får at vide hvordan du skal komme i gang. Webinaret henvender sig primært til mellemstore virksomheder (20 til 250 ansatte), men er også interessant for mindre virksomheder, som interesserer sig ekstra for den grønne omstilling og store virksomheder, der ønsker at holde sig informeret, herunder om hvordan deres mellemstore leverandører tænker grøn omstilling. Webinaret holdes d. 19. august, kl. 09:00-11:00.

Tilmeld webinar
19. august 2021

TILMELD WEBINAR

Deltag på dette webinar, og få et gratis udkast til din grønne omstilling. På webinaret bliver du introduceret til den korteste vej til grøn omstilling, og får at vide hvordan du skal komme i gang. Webinaret henvender sig primært til mellemstore virksomheder (20 til 250 ansatte), men er også interessant for mindre virksomheder, som interesserer sig ekstra for den grønne omstilling og store virksomheder, der ønsker at holde sig informeret, herunder om hvordan deres mellemstore leverandører tænker grøn omstilling. Webinaret holdes d. 19. august, kl. 09:00-11:00

Tilmeld webinar