Skip to content
Karriere

ET ARBEJDE TIL DINE VÆRDIER

Vi er konstant på udkig efter nye mennesker, der ønsker at gøre en forskel.
I livet og for planeten.

Hvad kan du forvente?

For os førsteprioriteten en kultur, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte. Vi ved, at ligesom med klimaudfordringerne, kommer vi længst sammen. Faktisk når vi slet ikke i mål uden samarbejde. Derfor ønsker vi et team med åbenhed og ligeværdighed, som stolt af det arbejde og den forskel, vi gør individuelt og sammen. 

rolands-varsbergs-ePOH0oKeOjE-unsplash

EN DEL AF HJERTET I KØBENHAVN

Se hvilke ledige stillinger vi har på vores kontor i København her.

 

ÅBNE STILLINGER

Se og ansøg ledige stillinger her, eller download stillingsbeskrivelsen.

MULIGHEDER SOM EN DEL AF TEAMET

Mening ET ARBEJDE MED MENING
Vores mål er, at skabe størst mulig grad af grøn omstilling iblandt flest mulige af verdens små- og mellemstore virksomheder. Eftersom disse står for omkring 50% af CO2-udledningen, betyder det, at Complete7's arbejde kan have stor indflydelse på vores fælles mål om en mere bæredygtig planet. Uden samarbejde når vi ikke målene.
 
Sammen ET HOLD MED FOKUS PÅ HINANDEN

Vi ønsker at skabe en virksomhed, hvor hinanden er førsteprioriteten. Derfor er det vigtigt, at man føler sig set, hørt, forstået og inkluderet. Du bliver således en del af en virksomhed, som fokuserer på andet end blot vækst - nemlig hinanden.

 
Menneske VOKS MED ORGANISATIONEN

Som en del af fokus på holdet, kommer også udviklingen af hinanden og selvet. Da Complete7 konstant er i rivende udvikling, er det muligt for alle inkluderet at vokse med virksomheden og dens ansvar. Vi bestræber os på, at give alle mulighed for, at vokse ind i de roller og det ansvar, de ønsker.

 
Virksomhedsvækst EN VIRKSOMHED MED FREMDRIFT Complete7 står overfor stor vækst i efterspørgslen. Derfor vil du opleve en arbejdsplads i konstant forandring med nye kollegaer, projekter og arbejdsområder.   
Remote FLEXIBILITET PÅ JOBBET Vi værdsætter flexibilitet i hverdagen. Derfor er det helt okay, hvis du ønsker at arbejde hjemmefra i ny og næ, eller hvad end, der måtte passe dig. Der er plads til alle, og de enkeltes ønsker bliver hørt.  
INTERNATIONALT PERSPEKTIV Vi er en virksomhed med internationalt perspektiv. Det betyder, at vi også søger mennesker, der har lysten og kompetencerne til, at arbejde på tværs af landegrænser. Vi kan derfor tilbyde et job med massere af muligheder, hvis man ønsker det.  
shane-rounce-K_xj7rXyR50-unsplash

REKRUTTERINGSPROCESSEN

I ansættelsesprocessen bestræber vi os på, at se alle i øjenhøjde og lige, uanset profession, køn, baggrund, eller deslignende. Derfor er transparens, ærlighed og inklusion førsteprioritet for os. Herunder kan du få en bedre forståelse af den typiske ansættelsesproces for kandidater: 

 

Processen