Skip to content
Kom i gang med tilskud

TILSKUD

Nogle gange kan det være svært at finde midlerne til den grønne omstilling. Det er der heldigvis mulighed for hjælp til
KOM I GANG

GRØN OMSTILLING OG TILSKUDSMULIGHEDER FOR SMV'ER

Er du en del af en lille eller mellemstor virksomhed (SMV), og ønsker du at tage skridtet ind i fremtiden gennem digitalisering, bæredygtighed eller innovation? Hos Complete7 kan vi hjælpe dig med at realisere din vision. Vores eksperter i grøn omstilling, energioptimering og digital transformation står klar til at guide dig gennem de forskellige tilskudsmuligheder, som kan skræddersyes til din virksomheds behov.

COMPLETE7 KAN HJÆLPE

Vi ved at mange virksomheder står alene med at afdække mulighederne ved grøn omstilling. Complete7 har stor erfaring med at hjælpe SMV'er i gang med initiativer på tværs af den grønne agenda. 

29% Søger om tilskud eller hjælp
75% Har endnu ikke lavet en strategi for grøn omstilling

DET KAN DU SØGE OM TILSKUD TIL

Der er mange forskellige tilskudsmuligheder på markedet, og det kan være en kompleks proces at finde den rette løsning. Derfor har vi her samlet nogle af de vigtigste:

DET KAN DU SØGE OM TILSKUD TIL

Der er mange forskellige tilskudsmuligheder på markedet, og det kan være en kompleks proces at finde den rette løsning. Derfor har vi her samlet nogle af de vigtigste områder du kan søge tilskud til:

01 Digitalisering og teknologi
01Digitalisering og teknologi

Hvis dit fokus er på digitalisering og teknologi, kan SMV: Digital være svaret. Med tilskud på op til 250.000 kr. kan du investere i teknologi, automatisering, digital sikkerhed eller endda skabe værdi gennem data.

Hør mere
02 Nye kompetencer
02Nye kompetencer

Har din virksomhed brug for nye kompetencer i forhold til udviklingsopgaver som projektledelse, produkt- og konceptudvikling eller proces- og produktionsoptimering? SMV: Vækstpilot kan være løsningen for dig.

Hør mere
03 Strategisk og forretningsmæssig sparring
03Strategisk og forretningsmæssig sparring

SMV: PRO er et tilskudsprogram, der tilbyder op til 50% i støtte til strategisk og forretningsmæssig sparring med pakker, der inkluderer en gennemgående analyse.

Hør mere
04 Grøn omstilling
04Grøn omstilling

SMV: Grøn 2.0 er en voucherordning, der understøtter jeres virksomheds bæredygtige mål. Med otte forskellige vouchers fra 50.000 DKK til 150.000 DKK, tilbyder de tilskud til investeringer og rådgivning.

Hør mere
05 Innovationsprojekter
05Innovationsprojekter

Innobooster-programmet fra Innovationsfonden tilbyder medfinansiering til SMV'er og iværksættervirksomheder i Danmark. Programmet støtter ideer, der bidrager til samfundsværdi og den grønne omstilling.

Hør mere
Få hjælp af os
Få hjælp af os

Hver virksomhed er unik, og hos Complete 7 er vi specialiseret i at finde det tilskud, der passer præcis til dine behov. Vi guider dig gennem tilskudsmulighederne, der spænder fra digitalisering til grøn omstilling, og inkluderer programmer som SMV:Grøn og Innobooster.

Kontakt os
Kontakt os

HØR OM MULIGHEDERNE FOR TILSKUD TIL GRØNNE PROJEKTER