Skip to content

Samarbejd om Fremtiden: Partnerskaber for en Bæredygtig Verden

MISSION

SAMMEN OM DEN GRØNNE INDSATS

I en verden i konstant forandring står vi ved et afgørende krydsfelt, hvor beslutninger og partnerskaber former fremtidens bæredygtige landskab. Hos Complete7 erkender vi kraften i samarbejde og byder velkommen til visionære partnere, der ønsker at gå forrest i den grønne overgang. Vores side præsenterer en palette af muligheder inden for Infrastrukturpartnerskaber og 
virksomhedspartnerskaber, der strækker sig fra udviklingen af strategien for bæredygtige projekter til at styrke den grønne forsyningskæde gennem vores unikke digitale platform. Uanset din rolle og ambition, er Complete7 her for at styrke dit bidrag til en mere bæredygtig, retfærdig og blomstrende verden. Opdag, hvordan du kan blive en del af denne inspirerende rejse, og lad os sammen forme fremtiden.
POWER-Video-Forest

Partnerskaber i infrastrukturen

I en tid, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed er på dagsordenen, spiller infrastruktur en nøglerolle i den grønne overgang. Med Complete7's Infrastrukturpartnerskaber har vi skræddersyet løsninger til at fremme samarbejde med banker, kommuner og energileverandører. Vi sætter en ære i at støtte udviklingen mod inklusive, sikre og bæredygtige samfund, og vi stræber efter at skabe stærke partnerskaber, der fremmer bæredygtighedsinitiativer og muliggør en renere, grønnere fremtid.


1. Banker Finansiering af den Grønne Fremtid
Efterhånden som virksomhederne bevæger sig mod bæredygtige praksis og grøn teknologi, er der en spirende mulighed for banker. Partnerskab med Complete7 giver banker mulighed for at lede i finansieringen af disse væsentlige projekter. Øgede udlånsmuligheder omsætter til potentiel indtægtsvækst og styrker din position som en miljøansvarlig finansiel institution.
2. Kommuner Opbygning af Bæredygtige Byer og Samfund
Kommuner har potentiale til at være hjørnestenen i at opnå De Forenede Nationers Bæredygtige Udviklingsmål (SDG), især SDG nr. 11. Complete7 hjælper med at fremme inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige menneskelige bosættelser. Vores partnerskab er et aktivt skridt mod samfundsresiliens og global tilpasning til bæredygtighedsindsatser.
3. Energileverandører Strømforsyning til en renere fremtid
Fremtiden er grøn, og energileverandører må tilpasse sig. Efterspørgslen efter ren og vedvarende energi stiger, og Complete7 er her for at guide jer til at supportere kunder i bæredygtig transformation og virksomhedsdrift. Forbedre dit ry som et miljøansvarligt selskab, øg kundeloyalitet, og udvid din markedsandel.

BÆREDYGTIG DIGITALISERING AF INFRASTRUKTUREN

I en tid, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed er på dagsordenen, spiller infrastruktur en nøglerolle i den grønne overgang. Med Complete7's Infrastrukturpartnerskaber har vi skræddersyet løsninger til at fremme samarbejde med banker, kommuner og energileverandører. Vi sætter en ære i at støtte udviklingen mod inklusive, sikre og bæredygtige samfund, og vi stræber efter at skabe stærke partnerskaber, der fremmer bæredygtighedsinitiativer og muliggør en renere, grønnere fremtid.

1. Banker – Finansiering af den grønne fremtid Efterhånden som virksomhederne bevæger sig mod bæredygtige praksis og grøn teknologi, er der en spirende mulighed for banker. Partnerskab med Complete7 giver banker mulighed for at lede i finansieringen af disse væsentlige projekter. Øgede udlånsmuligheder omsætter til potentiel indtægtsvækst og styrker din position som en miljøansvarlig finansiel institution.  
2. Kommuner – Opbygning af bæredygtige byer og samfund Kommuner har potentiale til at være hjørnestenen i at opnå FN's verdensmål (SDG), især SDG nr. 11. Complete7 hjælper med at fremme inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige menneskelige bosættelser. Vores partnerskab er et aktivt skridt mod samfundsresiliens og global tilpasning til bæredygtighedsindsatser.  
3. Energileverandører – Strømforsyning til en renere fremtid Fremtiden er grøn, og energileverandører må tilpasse sig. Efterspørgslen efter ren og vedvarende energi stiger, og Complete7 er her for at guide overgangen. Forbedre dit ry som et miljøansvarligt selskab, øg kundeloyalitet, og udvid din markedsandel.  
99% Af SMV'erne er påvirkede af højere energipriser

Hør mere om mulighederne for et samarbejde

Ønsker du at vide mere om, hvordan et samarbejde med Complete7 kan forme fremtidens infrastruktur? Vores infrastrukturpartnerskaber repræsenterer en kobling mellem teknologi, innovation og bæredygtig udvikling. Uanset om du repræsenterer en bank, en kommune eller en energileverandør, har vi specialdesignede løsninger, der kan styrke din rolle i den grønne transition.

OPTIMER UDLEDNINGEN I VÆRDIKÆDEN OG HOS KUNDERNDE

I en verden, hvor virksomhedernes sociale ansvar stiger, forstår vi, at bæredygtighed ikke længere kun er et buzzword, men en kerneforretningsstrategi. Complete7's Virksomhedspartnerskaber byder på unikke muligheder for større virksomheder, SMV'er, energirådgivere og Facility Management & Services til at integrere grønne praksisser i deres drift. Vores tilgang fokuserer på at forstå dine behov og levere løsninger, der hjælper dig med at spare energi, øge konkurrenceevnen og fremme bæredygtighed i din forsyningskæde.

A. GRØNNERE VÆRDIKÆDE

Klimaændringer, ressourceknaphed og lovgivningsmæssig overholdelse former erhvervslivet. Complete7 er klar til at guide større virksomheder i den grønne overgang, hjælpe med at opbygge en robust forsyningskæde og sikre stabilitet og pålidelighed af ESG-faktorer

B. BÆREDYGTIG BEST PRACTICE

For små og mellemstore virksomheder (SMV'er) handler den grønne skift ikke kun om miljøansvar. Det handler om at øge konkurrenceevnen, differentiere fra konkurrenter og tiltrække et nyt segment af miljøbevidste kunder. Complete7 understøtter SMV'er i at spare på energiomkostninger, skatter og afgifter, mens man opfylder interessenters forventninger.

C. FÅ MERE TID TIL DE VIGTIGE OPGAVER

Energirådgivere og facility managers finder i Complete7 en ligesindet partner. Sammen kan vi udvide dit produktkatalog og tilbyde et bredt udvalg af tjenester og løsninger. Med os kan du identificere og engagere dig i større projekter, åbne muligheder for øget indtjening og forretningsvækst.
Hjælp til stakeholders og værdikæden

BLIV KLOGERE PÅ HVORDAN VI KAN HJÆLPE

Er du klar til at transformere din virksomheds grønne potentiale? Complete7's virksomhedspartnerskaber tilbyder specialiserede løsninger til større virksomheder, SMV'er, energirådgivere, og Facility Management & Services. Skriv dig op til at blive kontaktet og hør om hvordan vi kan støtte din og dine stakeholders vej til bæredygtighed.


Complete7 er din partner i bæredygtighed. Vi kombinerer ekspertise, innovation og passion for at hjælpe din virksomhed med at trives i en verden, der konstant forandrer sig. Lad os sammen skabe en fremtid, hvor forretning og bæredygtighed går hånd i hånd. Kontakt os i dag og start din rejse.