Skip to content

Om

Et oplagt sted at starte

Det kan være dyrt og tidskrævende at have konsulenter til at gennemgå en virksomheds energiforbrug. C7 tilbyder med afsæt i mange års erfaring inden for energirådgivning, et simpelt og effektivt digitalt baseret overblik over hvor virksomheden selv kan hente stor værdi  - før der investeres ressourcer i ekstern assistance.

Kortere vej til grøn vækst

Virksomheder skal kunne bidrage til bæredygtighed uden at tabe momentum i den økonomiske vækst. Vores digitale platform forenkler overgangen til en grønnere strategi til en overskuelig pris. Vi gør det let for jer at komme i gang med et med et bæredygtigt energiforbrug på områder som el, varme, ventilation og indkøb.

Værdiskabende værktøj
Større bæredygtighed bidrager til FNs verdensmål og vores fælles fremtid, men rummer også flere gevinster for virksomheden. Udover at åbne for kontante besparelser i energiforbruget hjælper Complete7 virksomheden med at integrere den grønne profil i regnskabet, markedsføringen og HR-arbejdet.
Vision

VI TROR PÅ EN BÆREDYGTIG FREMTID MED FORTSAT VÆKST

Danmark har mange grønne frontløbere i erhvervslivet og en lang tradition for central regulering af energiområdet, en høj faglighed og gode tilskud. Meget af det kommer dog de største virksomheder til gode, fordi vi som samfund går efter at hente flest mulige energibesparelser per investeret skattekrone. Det giver mening – men lader også de mellemstore virksomheder i stikken.

De mange mellemstore virksomheder har et stort ansvar for at være med til at nedbringe CO2-udledningen i Danmark, blandt andet gennem energioptimering. Potentialet er stort, men midler og kompetencer til at høste det er ofte mindre end hos de store, som kan dedikere tid og penge til ekstern rådgivning – og som prioriteres i de offentlige tilskuds- og støtteordninger.

Complete7 hjælper mellemstore virksomheder i gang med energioptimeringen med en unik, digitalt baseret metode, som identificerer konkrete projekter og guider til viden og værktøjer. Det gør vi for at give de mellemstore virksomheder samme muligheder for at bidrage til klimaindsatsen og FNs verdensmål som de store. Især verdensmål nummer 7 – derfor navnet Complete7.

VIL DU VIDE MERE OM COMPLETE7?

 
Ved at tilmelde dig siger du ja til, at Complete7 må kontakte dig pr. mail og telefon med information og nyt om hvordan virksomheden kan skrue op ned for energiforbruget og op for bæredygtigheden uden store investeringer.