Skip to content

Om

Et oplagt sted at starte
Det er dyrt og tidskrævende at lade konsulenter gennemgå virksomhedens energiforbrug. Complete7 giver med afsæt i mange års erfaring inden for energirådgivning et overblik over, hvor virksomheden med enkle tiltag selv kan hente stor værdi – før man bruger ressourcer på ekstern hjælp.
Kortere vej til grøn vækst
Virksomheder skal kunne bidrage til bæredygtighed uden at tabe momentum i den økonomiske vækst. Complete7 hjælper for en overskuelig pris virksomheden med at gøre strategien grønnere og gør det let at komme i gang med et bæredygtigt energiforbrug på områder som el, varme, ventilation og indkøb.
Værdiskabende værktøj
Større bæredygtighed bidrager til FNs verdensmål og vores fælles fremtid, men rummer også flere gevinster for virksomheden. Udover at åbne for kontante besparelser i energiforbruget hjælper Complete7 virksomheden med at integrere den grønne profil i regnskabet, markedsføringen og HR-arbejdet.
Vision

VI TROR PÅ EN BÆREDYGTIG FREMTID MED FORTSAT VÆKST

Danmark har mange grønne frontløbere i erhvervslivet og en lang tradition for central regulering af energiområdet, en høj faglighed og gode tilskud. Meget af det kommer dog de største virksomheder til gode, fordi vi som samfund går efter at hente flest mulige energibesparelser per investeret skattekrone. Det giver mening – men lader også de mellemstore virksomheder i stikken.

De mange mellemstore virksomheder har et stort ansvar for at være med til at nedbringe CO2-udledningen i Danmark, blandt andet gennem energioptimering. Potentialet er stort, men midler og kompetencer til at høste det er ofte mindre end hos de store, som kan dedikere tid og penge til ekstern rådgivning – og som prioriteres i de offentlige tilskuds- og støtteordninger.

Complete7 hjælper mellemstore virksomheder i gang med energioptimeringen med en unik, digitalt baseret metode, som identificerer konkrete projekter og guider til viden og værktøjer. Det gør vi for at give de mellemstore virksomheder samme muligheder for at bidrage til klimaindsatsen og FNs verdensmål som de store. Især verdensmål nummer 7 – derfor navnet Complete7.

VIL DU VIDE MERE OM COMPLETE7?

 
Ved at tilmelde dig siger du ja til, at Complete7 må kontakte dig pr. mail og telefon med information og nyt om hvordan virksomheden kan skrue op ned for energiforbruget og op for bæredygtigheden uden store investeringer.