Skip to content
mike-kononov-lFv0V3_2H6s-unsplash

JERES NYE
DIGITALE LØSNING

Opnå en estimeret energibesparelse på 10-30%

GØR FORRETNINGEN MERE BÆREDYGTIG
- ET SKRIDT AD GANGEN

Den digitale rådgiver, der igennem AI og data enkelt og effektivt tager jer igennem grøn omstilling med 1:1 anbefalinger og forankring. Styrk konkurrenceevnen i dag med morgendagens energirådgiver.

ALT INFORMATION SAMLET Vi har samlet viden fra Danmarks førende energieksperter, cases og erfaringer fra virksomheder, og tilføjet en masse værktøjer. Alt sammen samlet ét sted, lettilgængeligt.  
FORLØB INDIVIDUALISERET TIL JER Løsningen er sat op som et effektivt forløb, så det passer jer. I arbejder derfor med lidt information adgangen, så alle tiltag kan blive implementeret og forankret korrekt i organisationen.  
PÅMINDELSE VED NÆSTE SKRIDT Få altid information lige  i indboksen. Så ved I hvornår det er tid til næste skridt, hvornår I skal begynde at implementere tiltag, og meget, meget mere. Alt lige ved hånden, altid.  
maximalfocus-VT4rx775FT4-unsplash

FORLØBET I TAL

7-12 MÅNEDERS FORLØB
9 TEMAER
100% INDIVIDUALISERET
300+ ANBEFALINGER, CASES & VÆRKTØJER
10-30% ESTIMERET ENERGIBESPARELSE

Reducér &
dokumentér

Få adgang til en struktureret videnscentral, der med AI og analyse skaber processen igennem energibesparende temaer og dokumenterer hele rejsen - alt sammen specifikt for jeres konkrete virksomhed.

VI HAR TEMAERNE
I HAR KONTROLLEN

I bestemmer rækkefølgen på de ni temaer. På den måde kan forløbet tilrettelægges 100% som I ønsker, så I kan start der hvor det giver mest mening. Vi kommer med anbefaling, I bestemmer helt selv i sidste ende. 

ELEKTRICITET  
VENTILATION  
PROCES & PRODUKTION  
VAND & VARME  
MEDARBEJDERADFÆRD  
INDKØB  
OMDØMME  
REGNSKAB  
TILSKUD  

SKRIV DIG OP OG SE LØSNINGEN

Ønsker du at høre mere eller se løsningen,  kan du skrive dig op her. Det er ganske uforpligtende.